eAnatomi
Laminoitu juliste englanniksi (70x100 cm)

Lihasjuliste englanniksi, saksaksi ja latinaksi

Tuotenumero: CH04L
Vaihtoehdot
70x100 cm
40,00 EUR
Sis. alv
(32,00 EUR ilman arvonlisäveroa)
50,00 EURSis. alv

Tämä 50x70 cm juliste on laminoitu molemmilta puolilta, mikä tekee julisteesta vedenkestävän ja pitkäikäisen. Julisteeseen voidaan myös kirjoittaa valkotaulutusseilla, sillä muste voidaan poistaa kostealla liinalla. Julisteen mukana toimitetaan mustat metallipidikkeet ja julisteessa on myös ripustusta varten yksi reikä.


Anatomiset rakenteet on nimetty englanniksi. Esimerkiksi tämän julisteen m. deltoideus on nimetty termillä deltoid m.


Kuten muutkin tuotteen variantit, myös tämä klassinen lihasjulistemalli antaa nopean ja yksinkertaisen yleiskuvan kehon tärkeimmistä luurankolihaksista. Juliste esittelee mieshahmon lihakset edestä ja takaa. Kehon pinnalliset lihakset nähdään oikealla puolella ja syvät lihakset puolestaan vasemmalla. Lisäksi julisteessa on kuvat jalan ja käden pienistä lihaksista.


Hyvin selkeiden ja yksinkertaisten piirrosten ansiosta juliste sopii ripustettavaksi esim. hoitohuoneeseen ja hierontaklinikoille.


HUOM: Lihasjulisteen kriittisen tarkastelun jälkeen emme ole löytäneet m. obturatorius externusta lonkkanivelestä. Koska julisteen kuvitukset on tehty yksinkertaisia linjoja seuraten, uskomme, että tämä pieni yksityiskohta on ollut mahdotonta saada mukaan.

1-3 päivää, mikäli tuote on saatavilla varastossa
Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Maksa luottokortilla, laskulla tai verkkolaskulla*
SSL-salaus takaa luotettavan ja turvallisen verkkoasioinnin

Samankaltaisia tuotteita

Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä