eAnatomi
Kova muovijuliste rengasrei'illä
Kova muovijuliste rengasrei'illä

Klassinen lihasjuliste englanniksi

Tuotenumero: 9781587796838
Vaihtoehdot
51x66 cm
46,25 EUR
Sis. alv
(37,00 EUR ilman arvonlisäveroa)

Tämä julistevaihtoehto on painettu paksulle muoville, jota ei voida kääriä tai taittaa. Yläosaan on tehty 2 rengasreikää, joista juliste voidaan ripustaa. Tämä on erinomainen ratkaisu heille, jotka haluavat kestävän ja helposti ripustettavan julisteen.


Kuten julisteen muut variantit, myös tämän mallin kuvitukset on tehnyt Peter Bachin. Hän teki alun perin nämä tarkat piirrokset Anatomical Chart Companylle Yhdysvalloissa, ja kuvitukset ovatkin keränneet suosiota erityisesti länsimaissa.


Juliste esittelee miehen kehon luurankolihakset edestä ja takaa. Kehon pinnalliset lihakset nähdään vasemmalla puolella ja syvät lihakset puolestaan oikealla. Lisäksi julisteessa on kuva lihaskalvosta sekä jalan ja käden pienistä lihaksista.


Huomaa, että julisteen tekstit on kirjoitettu latina-englannilla, eikä teksti siksi ole puhtaasti latinaa. Tässä julisteessa esimerkiksi m. deltoideus on nimetty termillä deltoid m.


Huom: Tämä juliste kuuluu sarjaan, joka sisältää julisteen myös kehon luista. Yhdessä ne muodostavat suositun sarjan, joka esittelee kehon rakenteet yksityiskohtaisesti, mutta selkeästi. Julisteet on helppo ripustaa esim. hoitohuoneeseen tai luokkaan.


1-3 päivää, mikäli tuote on saatavilla varastossa
Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Maksa luottokortilla, laskulla tai verkkolaskulla*
SSL-salaus takaa luotettavan ja turvallisen verkkoasioinnin

Samankaltaisia tuotteita

Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä