eAnatomi

Vartalonuket ja torsomallit

Vartalonukkevalikoimastamme (torsomallit/vartalomallit/elinmallit) voit valita kahden pienennetyn mallin (minitorso/ mikrotorso) sekä usean aidon kokoisen mallien välillä. Pienin minivartalomalli on 26 cm korkea. Mallien välillä on myös merkittäviä eroja siinä, mitä anatomisia rakenteita ne sisältävät, ja voiko malleja purkaa. Osa mallistomme vartalonukeista esittelee naisten sekä miesten erillaiset sukuelimet, kun taas toiset elinmallit tarjoavat ainutlaatuisen kuvan selkärangan sisäisistä rakenteista, kuten selkäytimestä ja aivokalvoista. Lisäksi valikoimamme sisältää 2 edistynyttä torsomallia, jotka perustuvat MRI-tekniikkaan.


Vartalomalleja käytetään erityisesti kehon anatomian ymmärtämiseen, mutta myös kliinisiin tehtäviin, kuten sairauksien ymmärtämiseen sekä niiden tutkimukseen ja hoitoon.


Anatomisesti vartalon malli sisältää monia yksityiskohtaisia anatomisia rakenteita. Näiden mallien avulla voidaan tutkia suurinta osaa kehon suurista elimistä ja kudoksista. Tähän sisältyvät mm. aivot, sydän, keuhkot, ruoansulatuskanava, maksa, sappirakko, haima, perna, munuaiset ja lisämunuaiset sekä suurimmat verisuonet ja mahdollisesti sukuelimet.


Eri vartalomallit eroavat toisistaan monin tavoin: hinta, korkeus, yleinen materiaalilaatu, irrotettavien osien lukumäärä ja tiettyjen yksityiskohtien määrä (anatomiset rakenteet) vaihtelevat mallin mukaan.


Myydyimmät torsomallit maksavat 70 - 700 EUR (sis. alv). Jos haluat tästä hintaluokasta vartalomallin, joka esittelee tarkasti neuroanatomisia yksityiskohtia, kannattaa sinun mahdollisesti valita purettava malli aivomallien kategoriasta. Tällöin malli ei kuitenkaan näytä muita elinjärjestelmiä, kudoksia tai elimiä yhtä yksityiskohtaisesti. Mikäli haluat todella yksityiskohtaisen vartalomallin, kannattaa sinun investoida malliin hieman enemmän rahaa.


Vaikka mallistossamme 2 torsomallia saattaa vastata toisiaan hinnaltaan, niistä löytyy usein eroja pienissä anatomisissa yksityiskohdissa. Erot voivat olla esimerkiksiohut suolen ja paksusuolen yksityiskohdissa, luustolihaksissa tai luukudoksessa.


Vuonna 2018 teimme vertailun myydyimmistä vartalomalleistamme vertaamalla niitä eri parametreihin, kuten hintaan, irrotettavien osien lukumäärään ja tiettyjen yksityiskohtien määrään (anatomiset rakenteet). Vartalomallien vertailu on nähtävissä TÄMÄN LINKIN kautta


Kliinisesti vartalomalleja/torsomalleja/elinmalleja voidaan käyttää eri sairauksien ymmärtämiseen, vaikka torsomalleja käytetäänkin ehdottomasti eniten anatomian perusopetuksessa, ensiapuopetuksessa ja biologian opetuksessa.


Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä