eAnatomi

Raskausmallit

Raskausmallien ja synnytysmallien valikoima on laaja ja sisältää malleja, joilla on monia erilaisia ominaisuuksia. Niitä ostavat erityisesti kätilöt ja kätilöopiskelijat. Lisäksi niitä käytetään laajalti esimerkiksi raskauden valmisteluun, synnytysvalmennukseen, synnytyksen esittelyyn ja synnytyssimulaatioon.


Yksi suosituista malleistamme on klassinen sikiömalli. Muita nimiä tälle suositulle mallille on nukke, vastasyntyneen malli, fantomivauva, vauvanukke, vauvan malli ja raskausnukke. Sen ominaisuudet ovat omassa luokassaan, koska se on hyvin joustava, käytännöllinen kliinisessä perspektiivissä ja siinä on napanuora, istukka sekä lapsivesikalvo ja suonikalvo.


Synnytyksen valmisteluun ja esittelyyn valikoimamme sisältää myös 2 mallia naisen lantiosta sekä kohtu-, kohdunkaula- ja emätinmallin. Lisäksi meillä on erittäin opettavainen ja havainnollistava malli munasolujen kypsymisestä, irtoamisesta ja hedelmöittymisestä. Malli sisältää esimerksin myös hedelmöittyneen munasolun implantaatiosta.


Valikoimamme sisältää myös erilaisia kohdun sikiömalleja (raskauden eri vaiheet) - sekä erikseen että 8 sikiönä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, valikoimassamme on myös käytännöllinen synnytyssimulaattori. Sitä kutsutaan myös raskaussimulaattoriksi, ja sitä käytetään synnytysvalmennuksen ja koulutuksen yhteydessä.


Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä