eAnatomi

Lantion mallit ja sukupuolielimet

Valikoimamme lantion malleja ja sukupuolielimiä on laaja ja hyvin monipuolinen. Yksittäisissä malleissa näkyy joko miehen tai naisen lantio - jota kutsutaan myös mieslantioksi tai naislantioksi.


Lantio itse koostuu luista ja sitä kutsutaan lantiorenkaaksi. Se koostuu lonkkaluusta (os coxae) ja ristiluusta (os sacrum) sis. coccyx (os coccygis). Joissakin malleissa näkyy vain lantiorengas. Muut lantion mallit esittelevät myös muita elimiä, kuten sukuelimet (sukupuolielimet/ genitalia), peräsuoli (rectum) ja virtsarakko (vesica urinaria). Täydellisemmät lantion mallit keskittyvät sukupuolielimiin ja niihin liittyviin kudoksiin, jolloin lantiorengas on suurelta osin näkymätön.


Kaiken kaikkiaan mallit esittävät yksityiskohtia, kuten lantionpohjan, lantion sulkijalihakset, muut lihakset kuten m. levator ani (eli m. pubococcygeus ja m. iliococcygeus), m. coccygeus, m. ischiocavernosus, m. bulbospongiosus, m. obturatorius internus, m. phincter ani externus ja internus sekä ligamentit kuten lig. sacrotuberale ja lig. sacrospinale.


Jotkut mallit ovat erityisesti kohdennettu syntymän valmisteluun, inkontinenssin ymmärtämiseen ja lantionpohjan kuntoutukseen.

Valikoima sisältää mm. suurennetun ja opastavan eturauhasen (prostata) mallin, gynekologisen harjoittelumallin (gynekologinen simulaattori) ehkäisyvälineiden asettamiseen ja IUI: n (kohdunsisäinen keinosiemennys) harjoitteluun sekä 2 pientä mallia (miniatyyri lantiomallit) miehen ja naisen lantion esittelyyn.


Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä