eAnatomi

Kokonaiset luurankomallit

Tervetuloa selaamaan valikoimaamme anatomisista luurankomalleista. Luurankomallia voidaan kutsua myös luumalliksi, muoviseksi luurangoksi, anatomiseksi luurankoksi, luustomalliksi tai vain yksinkertaisesti luurangoksi. Valikoimamme on monipuolinen ja malleja on monia erilaisia. Yksi malleista on esimerkiksi yksinkertainen ja klassinen malli, joka esittelee vain luukudosta ja sen rakennetta. Toiset mallit puolestaan ovat erittäin kestäviä ja joustavia luurankomalleja, joissa esitellään selkärangan hermoja, lihaksia, nivelsiteitä ja jopa välilevytyrä. 


Valikoimassa on myös suuria eroja mallien koon (korkeuden), joustavuuden, todenmukaisuuden ja lisäominaisuuksien suhteen. Kokonaiset, täysikokoiset luurankomallit onkin suunnattu lääketieteen koulutukseen ja lääketieteelliseen tutkimukseen, jossa laadun on oltava korkea ja mallien tulee olla mahdollisimman todenmukaisia.


Yleensä anatomisten luurankojen korkeus on noin 180 cm, mutta valikoimassamme on myös miniluurankoja. Pienet luurankomallit ovat vain 80–85 cm korkeita eivätkä siksi vaadi niin paljon tilaa. Lisäksi joillekkin on suuri etu, että malleja on helpompi liikkua ja kuljettaa. Yksi myydyimmistä luurankomalleistamme on minimalli, jonka korkeus on 80 cm. Luiden yksityiskohtaisuus minimalleissa on vaikuttava, ja olkapään ja lonkan nivelet ovat hyvin liikkuvia. Tämä minimalli on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Voit tarkastella mallia tämän linkin kautta


Kliinisesti kokonaiset luumallit auttavat ymmärtämään monia luuston sairauksia, häiriöitä ja ongelmia. Lisäksi luurankomalleilla on aina ollut keskeinen rooli anatomian opetuksessa ja monissa muissa luustoon liittyvissä ongelmanratkaisu tilanteissa.


Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä