eAnatomi

Anatomiset mallit

Anatomisten mallien myynti on eAnatomian tukipilari, vaikka käytämmekin paljon resursseja myös omien anatomisten materiaalien, kuten julisteiden, kehittämiseen. Anatomisia malleja käytetään eri tarkoituksiin, ja ne voivat esitellä sekä rajatuttja kudoksia, elimia että elinjärjestelmia. Etsitpä sitten yksinkertaista luukudosmallia tai edistynyttä vartalomallia, joka perustuu MRI-tekniikkaan, löydät kaiken osoitteesta eanatomi.fi.


Anatomisia malleja käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten opettamiseen ja oppimiseen, apuvälineenä lääketieteelliseen konsultointiin ja sisustamiseen. Useimmat ihmiset ovat todennäköisesti nähneet luurangon luokkahuoneessa, polvimallin lääkärin luona tai ehkä kynttilän kallossa Halloween-juhlissa.


Anatomisten mallien valikoima on ryhmitelty ensisijaisesti elimiin ja elinjärjestelmiin, kuten aivomalleihin ja ruuansulatuskanavamalleihin. Koska ihmiskeho on niin uskomattoman yksityiskohtainen, voidaan nämä kategoriat jakaa vielä entistäkin pienempiin osiin. Hyvä esimerkki on tuki- ja liikuntaelimistö, jossa valikoimamme jalkamallit, käsimallit ja selkärankamallit auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.


Olemme koostaneet antaomisten mallien valikoimamme monien vuosien kokemuksen, korkean ammattitaidon ja terveen järjen pohjalta. On tosiasia, että osa asiakkaistamme vaati malleilta todella korkeaa laatua ja anatomista tarkkuutta, kun taas osalle asiakkaistamme riittää hyvä perusmalli. Siksi valikoimamme sisältää molemmat. Hinta usein kertoo, onko tuote tarkoitettu haastaviinkin opetustilanteisiin vai toimittaako se hyvän ja edullisen perusmallin virkaa, mutta kirjoitamme tuotteista myös tuotteiden kuvauksessa. Ero näkyy esimerkiksi sydänmallivalikoimassamme - tämä suurennettu ja erittäin yksityiskohtainen sydänmalli on täysin erilainen ja eri tarkoituksiin, kuin tämä klassinen sydänmalli .

On korostettava, että emme myy huonolaatuisia ja viallisia malleja, vaan myymme malleja eri tarkoituksiin.


Jotkut saattavat kysyä, missä laatuero näkyy. Se riippuu paljon yksittäisestä anatomisesta mallista. Mikäli malli sisältää esimerkiksi monia pieniä luita, kuten jalkamallina, laadulla tarkoitetaan sitä, kuinka tarkasti ihmisen luukudos toistuu mallissa ( lkonemat, syvennykset jne. luukudoksessa). Jos anatomisessa mallissa puolestaan on monia pehmeitä osia, kuten nivelsiteet, verisuonet, hermot ja vastaavat (kuten tämä täydellinen käsimalli ), laatu määräytyy sen mukaan, sisältävätkö nämä anatomiset rakenteet pieniä ja tärkeitä yksityiskohtia, ovatko ne anatomisesti realistisia, ja kuinka todellisilta ne näyttävät. Usein myös pedagogisella näkökulmalla on merkitys. Malli, joka voidaan purkaa osiksi ja koota uudestaan, on tietysti opettavaisempi, kuin malli, jota ei voida purkaa. Anatomiset mallit, jotka sisältävät anatomisia virheitä, murtuvat helposti ja eivät esitä kudoksia luonnollisella tavalla, ovat esimerkkejä huonosta laadusta.


Jos etsit anatomista mallia, jota ei löydy osoitteesta eanatomi.fi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä