eAnatomi

Aivomallit

Aivomalliemme valikoima on suuri ja sisältää malleja, joilla on monia erilaisia ominaisuuksia. Aivomalleja kutsutaan myös muoviaivoiksi, ja lähtökohtaisesti ne kaikki osoittavat aivot (cerebrum), pikkuaivot (cerebellum), aivorungon (truncus encephali) sekä kraniaalihermot (aivohermot).


Aivomallit voidaan purkaa osaa, joissakin osia on 2 ja toisissa 15, ja siksi malleissa nähdään aivojen eri rakenteita. Eroja on myös siinä, miten osat pysyvät yhdessä (nailonsauvojen, metallitikkujen vai magneettien avulla). Lisäksi ne koostuvat erityyppisistä materiaaleista (joustavasta ja melkein pehmeästä materiaalista erittäin kovaan).


Joissakin malleissa on myös värillisiä rakenteita. Jotkut näyttävät värejä aivolohkojen tietyillä alueilla (aivorakenne), kun taas toiset mallit esittelevät aivojen sisäisiä rakenteita värillisinä. Monet asiakkaistamme kysyvät limbisestä järjestelmästä, erityisesti hippokampuksesta ja mantelitumakkeista, ostaessaan aivomalleja. Siksi nämä mainitaan kaikissa tuotekuvauksissa. Valikoima sisältää myös selkäydinmallin, jota jotkut kutsuvat hermostomalliksi tai hermomalliksi. Siinä näkyy selkäydinhermo (juurineen), poikkileikkaus selkäytimestä ja aivokalvoista (dura mater spinalis, arachnoidea mater spinalis ja pia mater spinalis), jotka kaikki ovat osa hermostoa.


Kliinisesti muovisia aivoja voidaan käyttää ymmärtämään monia erilaisia vaurioita ja häiriöitä aivohalvauksesta vesipäähän, epilepsiaan ja paljon muuhun.

Edullinen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Ota yhteyttä